Kuvagalleria
<h2>Päärakennus</h2><p>Infoa tähän</p><h2>Oma Rauha</h2><p>Kuutamo</p><h2>Polku</h2><p>Polku</p><h2>Oma Rauha</h2><p>Sisäkuva</p><h2>Galleria</h2><p>Infoa tähän</p><h2>Ruoka</h2><p>Infoa tähän</p><h2>Ruoka 2</h2><p>Infoa tähän</p><h2>Ruoka 3</h2><p>Infoa tähän</p><h2>Savusauna</h2><p>Infoa tähän</p><h2>Savusauna 2</h2><p>Infoa tähän</p>

Tervetuloa Galleria Raekallioon

Galleria Raekallio sijaitsee Pöntsön kylässä, 18 kilometriä Leviltä Muonioon päin, Suomen suosituimmasta hiihtokeskuksesta. Matkaa Rovaniemeltä kertyy 180 km ja sen taittaa helposti autolla. Lentokoneet lentävät Helsingistä päivittäin Kittilään, lentoaika on 1h 20min, jonka jälkeen puolen tunnin automatka Pöntsöön.

Otamme mielellämme vastaan myös suuria ryhmiä, mutta olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa ennen kuin tulette. Olemme auki joka päivä 10.00 – 20.00


Galleria

Talo on kahdeksankulmainen niin, että jokaisessa huoneessa on vähintään yksi vino seinä. Galleria on rakennettu taiteilijan ateljeen kylkeen siten, että ateljee ja asuintalo sekä galleria muodostavat yhtenäisen ja monimuotoisen puutalon. Galleriassa on jatkuva taidenäyttely Reijo Raekallion maalauksia elävästä elämästä. Aina kun uusia kuvia syntyy ripustus muuttuu.

Majoitus

Majoitusta varten on kolme kahden hengen huonetta ja yksi
suurempi huone (4hlö). Kolmannessa kerroksessa, gallerian tornissa, ovat suihkutilat, sauna ja takkahuone. Gallerian pohjoispäädyssä ovat rauhallisimmat huoneet. Majoitushintaan sisältyvät petivaatteet, pyyhkeet, sauna milloin sopii ja aamupala. Pihapiirissä on myös 54 neliön Omarauha-mökki, jota vuokraamme.

Tiedustelut ja varaukset puhelimen tai sähköpostin kautta: info@galleriaraekallio.com

Kuvagalleria